Adam Fields

Veelzijdige entertainer met een hoge likeability. Blinkt uit als Engelstalige stand-up kameleon vanwege zijn flexibiliteit en spontaniteit.

Bent u op zoek naar een veelzijdige entertainer om uw volgende bedrijfsleven tot een groot succes te maken, dan bent u bij Adam Fields aan het juiste adres! Adam ziet als geen ander de humor in vrijwel iedere situatie. En zeg nou zelf, belangrijke veranderingen en groei binnen een bedrijf starten met enthousiasme, blijdschap en passie. Humor is naar onze mening de sleutel tot een goed functionerend team binnen uw bedrijf.

Adam omschrijft zichzelf als een “stand-up kameleon” vanwege zijn unieke vaardigheid om zich ten alle tijden aan te passen aan het publiek, de doelgroep, gelegenheid en omgeving. Adam zal zijn performance ten alle tijden perfect voorbereiden zodat het naadloos aansluit bij uw doelgroep, bedrijfsconcept en/of evenement.

Adam Fields kan ingezet worden als host van uw evenement, maar ook als afsluiter van een conferentie of vergadering, en tevens als entertainment tijdens uw bedrijfsborrel en/of feest.

Adam wordt het beste ingezet op Engelstalige events, echter kan hij ook optreden in het vloeiend Nederlands voor doelgroepen die de Engelse taal minder goed beheersen.