Comedy & Cabaret voor Scholen

Silvester Zwaneveld met de voorstelling 'Een kleine geschiedenis van bijna alles': een combinatie tussen DWDD University en een cabaret-voorstelling.

In de nieuwe cabaretvoorstelling van Silvester Zwaneveld word je lachend slimmer. Aan de hand van het populair wetenschappelijk boek ‘Een kleine geschiedenis van bijna alles’, van bestseller auteur Bill Bryson, neemt Silvester je mee langs de wonderen van de wereld waarin we leven. En: het wonder dat je zelf ook bent.

Van sterrenstelsels tot atomen, van Kelvin tot Einstein, alles komt voorbij in deze bijna allesomvattende theatershow. Laat je betoveren door het alledaagse en voel hoe wonderlijk het gewone kan zijn. Een avond vol humoristische wetenschap. Een voorstelling die zijn vorm vindt ergens tussen DWDD-University en een heerlijke avond cabaret. Geschikt voor middelbare scholieren met een leeftijd tussen de 13 en de 16 jaar. Duur van de voorstelling: 50 minuten (een lesblok)

 

Neem vrijblijvend contact met ons op via eva@eve-vents.nl of +31 (0)6 3451344

 

Wereldwijd is het de eerste keer dat Bill Bryson toestemming heeft gegeven om een 'one man show' te maken op basis van zijn bestseller 'Een kleine geschiedenis van bijna alles.' Een unieke kans om leerlingen op een vlotte manier te laten kennismaken met (populaire) wetenschap.