partners & projecten

ComedyZone start in het najaar van 2014 bij Club Smederij013 in Tilburg. ComedyZone is het resultaat van een samenwerking met Mundial Productions. Ook hier worden maandelijks super toffe, professionele stand-up comedy shows georganiseerd met een relaxte vibe.

Kruim's Komedie:  Cabaret & Comedy Dubbelshows: twee comedians en/of cabaretiers, die op hoog niveau avondvullende shows spelen, een groot deel van hun nieuwe cabaretprogramma komen try-outen op het publiek van Gouda! Unieke, verrassende & kwalitatief hoogstaande entertainment.

Chasse Comedy Club: start in het najaar van 2016 bij het Chasse Theater in Breda. Na het daverende succes van het Comedy weekend ter ere van het 20-jarig jubileum werd het tijd voor de lancering van Chassé’s eigen Comedy Club! Het Artiestencafé is dé place to be om kennis te maken met diverse line-ups waarin professionele comedians worden afgewisseld met aanstormende talenten.

Silvester's Comedy Club: Een lach, een mooie gedachte en een tikkeltje anders dan we gewend zijn! Het is tijd voor Comedy Nights in Theater Orpheus in Apeldoorn. Onder de artistieke leiding van Silvester Zwanenveld presenteren we Silvesters Comedy Club: comedy line-up shows in een tot comedyclub getransformeerde Hanoszaal.

Bedrijfsboekingen waarbij er gezorgd voor een passende programmering bij evenementen, bedrijfsfeesten en congressen. Het is zelfs mogelijk om geheel op maat geschreven optredens te leveren door bekende, ervaren cabaretiers die precies passen bij de gelegenheid

Try-out podia bij kleinere horecagelegenheden en buurthuizen die iets bijzonders willen organiseren om de horecaonderneming van nog meer gezelligheid te voorzien maar ook om zo meer gelegenheden te creëren voor artiesten om zichzelf te kunnen profileren.

Communicatie, PR en artiestenmanagement: het verzorgen van de communicatie, marketing, PR en agendabeheer van zelfstandig creatief ondernemers. Op deze manier is er meer structuur, rust en ruimte voor de creatieveling om zichzelf volledig te kunnen ontplooien in plaats van zich teveel bezig te houden met zakelijke communicaties.